+49 2166 2163850 info@euroverbau.de

Damwanden

Nel nostro laminatoio a freddo nella Renania Settentrionale – Vestfalia (Nordrhein-Westfalen) forniamo un programma di palancole di produzione propria orientato al mercato. Provvediamo a consegne veloci e puntuali e ad un processo di lavoro professionale.

Vormgeving

De damwanden KD VI zijn een “meerschalen” profiel met een geringe bouwhoogte. De damwanden KD IV hebben een “hoedvorm”, door de vinger en kraal aan het profiel wordt een goede geleiding in het werk bereikt.

Door de symmetrische vormgeving kunnen onze profielen zeer goed worden ingetrild en getrokken. Economisch werken met onze profielen wordt benadrukt door snelle in- en uitbouw, geen slotwrijving, minder stempeling in het werk en een geringe bouwhoogte. Door het grote weerstandmoment kunnen er minder stempelingen en gordingen worden toegepast.

De levensduur van een Kandielenprofiel is per profiel verschillend en wordt mede bepaald door de bodemgesteldheid en de inbrengtechniek. Bij de inzet van kanaldielen moet men ervan uit gaan dat er geen grondwater aanwezig is of dat men maatregelen neemt om te bemalen.

 

Voorbeelden: