+49 2166 2163850 info@euroverbau.de

Sistemi Con Box

I pannelli formano un tutt’uno con il mandrino e vengono utilizzati come un box di blindaggio. Questo è un vantaggio per il blindaggio a media profondità, dal momento che i box vengono utilizzati come unità. I box non sono adatti per misure più profonde, poiché qui la pressione laterale del suolo e il peso specifico rendono difficile l’utilizzo con la scavatrice che nella maggior parte dei casi è più piccola.

EURO VERBAU vi offre il box di blindaggio adatto per ogni lavoro possibile I diversi box sono leggeri da utilizzare ed offrono una soluzione di blindaggio comprovata ed economica. EURO VERBAU offre sistemi a scelta per l’acquisto o per il noleggio.

Grafico di profondità

Osservazione:

  • I sistemi rappresentati vengono indicati in parte con elementi aggiuntivi
  • Questi sistemi possono anche essere noleggiati
  • Dimensioni differenti e costruzioni particolari vengono prodotte su richiesta del cliente
  • Nello schema in alto non viene mostrato il box ad angolo

Sistemi Con Box:

Mini Box

Mini-Box
Maximale diepte: 3,00 m
Maximale buis doorlaathoogte: 0,96 m
Plaat lengte: 2,00 tot 3,00 m

De lichte en universele stalen bekisting box voor allround sleufbekisting werkzaamheden. De ideale diepte voor het werken met deze box bedraagt 1,5m tot 2,5m. De minibox is bijzonder geschikt voor het leggen en saneren van gas- en waterleidingen en het maken van huisaansluitingen. Eenvoudig te monteren en te gebruiken met behulp van mini- en mobiele graafmachines.

Super-Box


Maximale diepte: 6,00 m
Maximale buis doorlaathoogte: 2,50 m
Plaat lengte: 3,15 tot 3,50 m

De extreem belastbare Super box is geconstrueerd voor speciale projecten waar hoge grondrukken en grote buizen van toepassing zijn. Doordat ook hier gebruikt wordt gemaakt van veerschoenen is ook hier de in- en uitbouw met behulp van een geschikte graafmachine probleemloos. Deze boxen zijn vooral in Frankrijk en Groot-Brittannië erg populair.

Sleepbox


Maximale diepte: volgens wensen klant
Maximale buis doorlaathoogte: volgens wensen klant
Plaat lengte: volgens wensen klant

De sleepbox is ideaal voor het gebruik in het open veld. Door het gebruik van deze box wordt de veiligheid van personeel in de sleuf gewaarborgd en de sleuf op de gewenste breedte beperkt. Deze boxen worden ook wens van de klant gebouwd, waarbij de klant de keuze heeft in de lengte en hoogte van de box en kan bepalen of hij twee zijdes open of een dicht wil hebben.

City Box


Maximale diepte: 3,70 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,33 m
Plaat lengte: 2,00 tot 3,50 m

De stabiele City Box is door zijn uitwisselbare vijzels uit het geleidebalksysteem in het bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote buizen- en saneringswerkzaamheden. De grond-drukken worden door de veerschoenen tussen de vijzels en platen opgenomen en maken zowel de inbouw, alsook het verdichten en uitbouwen van de box, simpel en eenvoudig.

Hoekbox


Maximale diepte: 5,20 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,55 m
Plaat lengte: 2,00 to 4,00 m

De EURO VERBAU Hoekbox is speciaal geconstrueerd voor kleine putten of gewoonweg voor het plaatsen van rioolputten. Het Hoekbox-systeem is goed doordacht en kan zonder meer samen met de Standaardbox gebruikt worden. De Hoekboxen worden in drie uitvoeringen geleverd waarbij de lengtes van de hoeken verschillen. Dit systeem wordt in dezelfde lengtes als de Standaardbox geleverd en vanzelfsprekend zijn ook opzetelementen leverbaar.

Standaard Box


Maximale diepte: 5,20 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,55 m
Plaat lengte: 2,00 tot 5,00 m

De standaardbox is de meest veelzijdige en wereldwijd meest gebruikte bekistings box en is in het bijzonder geschikt voor dieptes tot 4,0m. De maximale diepte waarin deze box ingezet kan worden is echter 5,2m, d.m.v. het gebruik van opzet boxen.

Damwandkamer


Maximale diepte: afhankelijk van gronddruk
Plaat lengte: 2,00 tot 6,50 m

De damwandkamer is een boxsysteem met geleiding voor lichte damwandplanken, zoals de KD 4 en KD 6. Geschikt om gebruikt te worden als zelfstandig systeem of in combinatie met de box en (hoek) geleidebalksystemen om zo ondanks dwarsleidingen toch te kunnen bekisten.