EURO VERBAU

Uw specialist voor sleufbekisting en damwand

EURO VERBAU is een onafhankelijke firma en gespecialiseerd in de constructie, productie, verhuur en verkoop van moderne sleufbekistingssystemen en is wereldwijd actief. Onze sleufbekistings specialisten hebben vaak meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sleufbekistingen en kunnen onze klanten met hun schat aan ervaring met raad en daar ter zijde staan. Vanuit onze eigen huurdepots of door een van onze dealers of agenten garanderen wij u eerste klas materiaal met een korte levertijd. Onze specialisten zijn opgeleid om u op de meest economische en veilige wijze te adviseren.

Advies en service

Wij adviseren zonder enige verplichting voor onze klanten. Onze specialisten hebben ook een ruime ervaring in het handelen en gebruiken van sleufbekistingssystemen op eenvoudige en ingewikkelde projecten. Ons huurpark wordt voortdurend met zorg onderhouden. Dit garandeerd probleemloos werken met onze systemen en onderdelen. Steeds meer klanten ervaren de vakkundigheid van onze medewerkers en de kwaliteit van onze bekistingssystemen.

Wij bieden de volgende kostenloze services:

  • Advies over de optimale sleufbekisting voor uw project met antwoord en suggesties op uw vragen zonder verplichting van uw kant.
  • Gratis statische analyse aan de hand van uw projectgegevens voor onze klanten.
  • Instructie van uw personeel inzake het gebruik van de specifieke bekistingssystemen.
  • Aankoop en inruil van uw oude bekistingssystemen tegen aantrekkelijke prijzen.
  • Reparatie en onderhoud van uw bekistingssystemen tegen vooraf afgesproken prijzen.

 

 

Moderne en economische sleufbekistingssystemen.

 

Altijd het meest economische systeem voor uw actuele project.

 

Goed onderhouden gebruikte sleufbekistingen van EURO VERBAU. Gegarandeerd 100% in orde.