+49 2166 2163850 info@euroverbau.de

Sistemas de cajones de entibación

Los paneles forman una unidad con los husillos y se manejan como cajón de entibación (también llamado box de entibación). Esto supone una ventaja en la entibación en profundidades medias, puesto que los cajones se utilizan como módulo unitario. Los cajones no son apropiados para grandes profundidades, ya que el empuje del terreno y su propio peso dificultan su uso con las excavadoras, a menudo pequeñas.

EURO VERBAU le ofrece los cajones de entibación adecuados para cualquier necesidad concebible.
Los diferentes cajones son fáciles de manejar y ofrecen una solución de entibación probada y económica.
/div>

Gráfico de profundidad

Observaciones:

  • Algunos de los sistemas representados se muestran con elementos adicionales.
  • Estos sistemas también están disponibles en alquiler.
  • A petición del cliente fabricamos con otras medidas, así como construcciones especiales.
  • El box angular no aparece representado en el gráfico.

Sistemas de cajones de entibación:

Mini Box

Mini-Box
Maximale diepte: 3,00 m
Maximale buis doorlaathoogte: 0,96 m
Plaat lengte: 2,00 tot 3,00 m

De lichte en universele stalen bekisting box voor allround sleufbekisting werkzaamheden. De ideale diepte voor het werken met deze box bedraagt 1,5m tot 2,5m. De minibox is bijzonder geschikt voor het leggen en saneren van gas- en waterleidingen en het maken van huisaansluitingen. Eenvoudig te monteren en te gebruiken met behulp van mini- en mobiele graafmachines.

Super-Box


Maximale diepte: 6,00 m
Maximale buis doorlaathoogte: 2,50 m
Plaat lengte: 3,15 tot 3,50 m

De extreem belastbare Super box is geconstrueerd voor speciale projecten waar hoge grondrukken en grote buizen van toepassing zijn. Doordat ook hier gebruikt wordt gemaakt van veerschoenen is ook hier de in- en uitbouw met behulp van een geschikte graafmachine probleemloos. Deze boxen zijn vooral in Frankrijk en Groot-Brittannië erg populair.

Sleepbox


Maximale diepte: volgens wensen klant
Maximale buis doorlaathoogte: volgens wensen klant
Plaat lengte: volgens wensen klant

De sleepbox is ideaal voor het gebruik in het open veld. Door het gebruik van deze box wordt de veiligheid van personeel in de sleuf gewaarborgd en de sleuf op de gewenste breedte beperkt. Deze boxen worden ook wens van de klant gebouwd, waarbij de klant de keuze heeft in de lengte en hoogte van de box en kan bepalen of hij twee zijdes open of een dicht wil hebben.

City Box


Maximale diepte: 3,70 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,33 m
Plaat lengte: 2,00 tot 3,50 m

De stabiele City Box is door zijn uitwisselbare vijzels uit het geleidebalksysteem in het bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote buizen- en saneringswerkzaamheden. De grond-drukken worden door de veerschoenen tussen de vijzels en platen opgenomen en maken zowel de inbouw, alsook het verdichten en uitbouwen van de box, simpel en eenvoudig.

Hoekbox


Maximale diepte: 5,20 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,55 m
Plaat lengte: 2,00 to 4,00 m

De EURO VERBAU Hoekbox is speciaal geconstrueerd voor kleine putten of gewoonweg voor het plaatsen van rioolputten. Het Hoekbox-systeem is goed doordacht en kan zonder meer samen met de Standaardbox gebruikt worden. De Hoekboxen worden in drie uitvoeringen geleverd waarbij de lengtes van de hoeken verschillen. Dit systeem wordt in dezelfde lengtes als de Standaardbox geleverd en vanzelfsprekend zijn ook opzetelementen leverbaar.

Standaard Box


Maximale diepte: 5,20 m
Maximale buis doorlaathoogte: 1,55 m
Plaat lengte: 2,00 tot 5,00 m

De standaardbox is de meest veelzijdige en wereldwijd meest gebruikte bekistings box en is in het bijzonder geschikt voor dieptes tot 4,0m. De maximale diepte waarin deze box ingezet kan worden is echter 5,2m, d.m.v. het gebruik van opzet boxen.

Damwandkamer


Maximale diepte: afhankelijk van gronddruk
Plaat lengte: 2,00 tot 6,50 m

De damwandkamer is een boxsysteem met geleiding voor lichte damwandplanken, zoals de KD 4 en KD 6. Geschikt om gebruikt te worden als zelfstandig systeem of in combinatie met de box en (hoek) geleidebalksystemen om zo ondanks dwarsleidingen toch te kunnen bekisten.