+49 2166 2163850 info@euroverbau.de

Onze Producten

Sleufbekisting voor alle mogelijke projecten

EURO VERBAU sleufbekistingssystemen zijn speciaal geconstrueerd voor alle mogelijke projecten, zowel binnen- en buiten de bebouwde kom of voor speciale opgaven. Als oplossing voor bijna elke mogelijke opgave bieden wij stalen bekistingssystemen zoals de bekende boxen, damwandkamers, verschillende geleidebalksystemen en natuurlijk de hoeksystemen voor het bekisten van putten. Alle systemen zijn dusdanig geconstrueerd dat veilig en economisch werken gegarandeerd is en bieden bovendien een grote diversiteit aan mogelijkheden.

Design & Veiligheid

Onze sleufbekistingssystemen zijn geconstrueerd om veilig en economisch te werken en worden geproduceerd volgens de geldende EN normen. Onze ingenieurs proberen dagelijks de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de verschillende systemen te vergoten en staan voortdurend in contact met onze klanten. Onze systemen zijn ontworpen door professionele ingenieurs en toegelaten door de Duitse BG BAU. Speciale systemen, gebouwd naar de specifieke wensen van de klant, worden op maat geconstrueerd en geproduceerd.

De verschillende systemen worden door ervaren lassers gemaakt en geproduceerd met een zeer hoge kwaliteit. Staal en materiaal wordt door ons enkel afgenomen van speciale hoogovens of toeleveranciers.

Ons sleufbekistingsprogramma:

Euro Verbau garandeert u:

  • Economische en veilige sleufbekistingssystemen.
  • Kwaliteit.
  • Toegelaten systemen volgens EN 13331.
  • Compatibiliteit met uw bestaande systemen.
  • Onze onderdelen zijn tot in lengte van jaren leverbaar.

Alle systemen zijn ontworpen door professionals en zijn ontelbare keren ingezet op projecten over de gehele wereld.